Jeg har fått litt inspirasjon i dag. Midt mellom jobb og kampen om sminken min med Adrian, så har jeg funnet frem masse gamle rammer jeg egnetlig ikke liker. Disse skal jeg spraymale i masse forskjellige farger. Jeg har nemlig tenkt å lage en fargerik bildevegg på en av de tommene veggene i gangen. Masse små og store bilder tett i tett med forskjellig farge på alle rammene. Når resten er så nøytralt, tror jeg det blir kjempekult! Spraymaling er ikke så dyrt og det går kjemperaskt. Biltema har en del forskjellige farger, så så fort jeg har en fridag skal jeg inn dit og handle. Trenger bare pusse rammene litt og så er det klart!

Mine rammer er ikke så utskåret, men her er litt inspirasjon i hvert fall ♥
 

Bildet er lånt fra Tips og Inspirasjon til hjemmet.

 

Tror dette kan bli et artig tilskudd til leiligheten. Hva syns dere?


Ha en flott dag ♥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: