Hei ♥

Rett etter et innlegg om samlivsbrudd, kommer et innlegg om shopping! Må da lyse opp bloggen litt nå, blir litt sånne triste vibber av brudd og slikt.

Adrian har masse klær fra Polarn O. Pyret. Jeg syns ikke alltid de har de tøffeste klærne, men basic klær kjøper jeg ofte derfra. Hovedgrunnen er at de tåler vask, etter vask, etter vask. Det burde være alle husmødres hovedkriterie. Derfor ble jeg ekstra glad da jeg fikk en mail fra Polarn om å teste ut deres rykende ferske nettbutikk og dele min opplevelse med dere lesere. Sånt er alltid morsomt, men alle som tilbyr meg slike ting, vet jeg sier noe er dårlig hvis det er dårlig. Sånn er det bare.
Det flotte med klærne fra Polarn O. Pyret er at de fleste av de går som unisex. Dette er genialt når man kanskje får en bebis til, og ikke har planer om å kjøpe nytt. De har også en egen avdeling for brukte klær som er opp og gå i august. Skal man spare enda litt mer penger, er dette genialt. Trykk her for å komme inn dit. Her kommer jo også den gode kvaliteten inn, for man vil jo ikke at lillesøster skal arve en hvit genser som har blitt til en grå sokk. Og dette med kvalitet sier jeg ikke bare nå altså, det må dere ha klart for dere. De holder virkelig utrolig bra, og derfor er også prisene noe høyere enn feks H&M ol, og igjen derfor jeg da kjøper basisplaggene derfra. De som brukes mest og som går til det mest. På nettbutikken har de klær til både gutt og jente fra 0-12 år.

Nå ble det ikke basciklær, men heller en kjempetøff jakke til solskinnsbolla mi. Med denne kan han lyse opp Drøbak som en liten Teletubbie.

Jeg syns nettbutikk er genialt, for Adrian sine klær trenger jeg ikke prøve på, han er liksom 86 uansett. Dette er jo også hovedpoenget til hvorfor de lagde nettbutikk. Fler og fler handler på nett og med fulltidsjobber, barnehage etc. er det mye enklere å sitte foran pcn med beina på bordet og skaffe nye klær til barnehagen.
En ting til som var ekstra positivt, var at det var utrolig kjapp levering! Jeg bestilte jakken mandag kveld og fikk den i dag. Det er bra! Hater å bestille ting som drøyer i en evighet. I hvert fall så fort som Adrian vokser!

Hvis det skulle vært noe å utsette på den freshe nettbutikken, så må det være at str var litt utplukket på ting. Dette kan nok bare være fordi nettbutikken nettopp har åpnet, så satser på at det bedrer seg. En ting til som er greit å være obs på, hvis man ikke har handlet fra PoP før, er at sokker og strømpebukser har store føtter. Jeg må ofte ned en str til Adrian 😉
Denne uken er det også fri frakt, så hvis noen av dere har noe dere vil kjøpe, kan det lønne seg å gjøre det nå :)
Polarn O. Pyret lanserer også nå en egen kolleksjon for skolebarn mellom 6-12 år. For å finne ut hva barna liker, har de intervjuet barn i aderen 9-11 år. Det var lurt! Ikke alltid en gammel mann i dress ved hva en 12-åring vil gå med på skolen! Dette er stilige og komfortable klær som lar barn være barn. Det er i hvert fall det de sier, og ett av deres hovedfokus. Så på mitt språk betyr det at klærne holder selvom man: tømmer ut alle klær av kommoden til mamma, heller ut vannflaska si i sofaen hvis det er noe annet enn vann i den, dytter dvder inn i dvdspiller, tegner med lipgloss rundt i hele huset, putter alle kjøleskapmagneter i frysern, tro at planter overlever å miste alle bladene og så bli med på tur rundt i huset, legger seg ned midt i gata og skriker fordi man ikke får lov til å koste fortauet i fem timer, tømme alle husets kremer utover hele gulvet og putte samtlige husholdningsartikler i do. Det er sånn barn er barn hos meg i hvert fall, så hvis klærne er like fine etterpå, da er jeg fornøyd!!

Her slenger jeg med noen tips til skolestart fra Polarn O. Pyret som de har laget i forbindelse med kolleksjonen til skolebarn.


 

Sånn, litt testing av produkter er alltid gøy. Alt i alt veldig fornøyd og superglad for å kunne handle litt til Adrian på andres regning, i hvert fall når det er ting jeg uansett kjøper fra før!

Ta en tur innom her og titt, og benytt dere av gratis frakt!

 

Ha en flott dag. Nå skal husmora her prøve å gjøre noe fornuftig med klesvasken!

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: