Hei ♥

Som dere vet så samarbeider jeg litt med Polarn O. Pyret og hver gang det er noe jeg finner interessant å dele fra deres store sortiment og kreativitet, så gjør jeg det. Nå er det snart Halloween og de har laget en egen Halloweenserie til store og små. Dette er ikke direkte kostymer, men kjempesøte monster-klær.

Adrian har fått seg disse søte klærne å ha på seg i Oktober ♥


Jeg kan ikke rose kvaliteten på Polarn O. Pyret nok, og dette sier jeg med hånden på hjertet (og nei, ingen betaler meg for å si dette :P) Derfor skal jeg gi en av dere lesere et gavekort på 300 kroner i nettbutikken til PoP, slik at dere selv kan teste. Både til vinneren av gavekortet og alle andre, så er det salg i nettbutikken i uke 42, så da får dere mer for pengene.
Det eneste dere trenger å gjøre for å vinne gavekort her hos meg er:

  • Klikke dere inn på nettbutikken deres og legge igjen en kommentar her på dette innlegget mitt med hva dere kunne tenkt dere. 
  • I tillegg like siden deres på Facebook og så er dere med i konkurranse om gavekort. 

Trekker vinner ganske så snart, så hiv dere på ♥

Vinner du ikke her, så har også Polarn O. Pyret en konkurranse på Facebook, hvor dere kan vinne de søte Halloween klærne.

Lykke til :)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: