Hei ♥

I dag fikk jeg vite at datteren til noen faste gjester på jobben, mistet barnet sitt. Jeg fikk så vondt av de, for jeg vet så godt hvordan det føles. Jeg ble faktisk skikkelig lei meg, og gråt og gråt. Etter hvert innså jeg at jeg nok ble litt ekstra lei meg fordi jeg tenkte på vår lille engel, og det gikk fort over til å bare bli tanker om henne. Det var egentlig en skikkelig trist dag og jeg tenkte på graven, at jeg vil ha en gravstein, at jeg ikke er der nok, hvordan hun hadde vært nå etc. Nå kom disse tankene garatert på grunn av den stakkars familien som mistet barnet sitt, men hver gang snøen faller og julen nærmer seg, får jeg uansett de tankene. Jeg elsker jo julen, men etter vi mistet Victoria bittelille julaften 2009, har aldri juletiden og vinteren vært helt det samme. Julen ble jo tilbragt på sykehus og vi mistet det kjæreste vi hadde. Når jeg fikk summet meg litt i dag og tatt meg sammen, kom jeg plutselig på at i dag er det «Dia de los muertos» (de dødes dag) i Spania, Mexico og de fleste andreland i latinamerkia. Det var utrolig merkelig at jeg hadde så mye tanker rundt Victoria akkurat i dag. Det er jo litt spesielt? Nesten litt merkelig, at på denne dagen hadde jeg det så tungt? Dere syns sikkert jeg er helt tullete, og at det bare er på grunn av hun lille jenta, men alikevel, syns det var utrolig merkelig. I Norge har vi jo Allehelgensdag første søndag i november, men i Spania er dette en helt annen «feiring» og markering enn det er her. Spanjoler er jo meget overdådige på feiring, uansett hva det er, og denne dagen er ikke en trist dag i Spania, det er en feiring av livet til de som har dødd.
Jeg prøvde da å gjøre dette til en hyggelig dag, når jeg først var så lei meg, og jeg og Adrian har tent lys for storesøster og skrevet et lite kort til henne.

Bittelitte babyen min ♥
 

 

Noen dager er tyngre enn andre, men vi kommer oss gjennom det som måtte komme ♥

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: