På lørdag fyller vår lille engel, Victoria, 3 år ♥ Hadde hun levd nå hadde hun vært 3 år, to dager før julaften. Det er så fælt at hun døde i julen, for denne siste uken før jul er alltid så tung. Jeg tenker så mye på henne og ville så gjerne hatt henne her sammen med Adrian. Jeg tenker også på at graven ikke får nok besøk, men når de bare kaster blomstene jeg legger på minnelunden der hun ligger og slokker lysene, gjør det faktisk mer vondt å dra dit. Da føler jeg at hun ikke er like viktig. Men, alt dette har jeg klaget over før, så det skal dere få slippe å høre på.

Jeg satt og pakket frem julestrømpen til Adrian tidligere i dag, og da fant jeg julestrømpen han hadde i fjor med teksten: «Baby`s first Christmas». Denne kjøpte jeg jo egentlig til Victoria i Praha når jeg var gravid med henne og gledet meg til hun skulle få den på sin første julaften. Nå fikk hun aldri oppleve julaften og hennes lillebror arvet den ubrukte strømpen. Men, siden det står babys første jul, så er det en engangsstrømpe og skal ikke brukes før til et eventuellt neste barn. Men et hyggelig minne, at alle barna mine skal ha denne sin første jul ♥

Her er Adrian i fjor.

Adrian sin nye strømpe, skal dere få se på julaften.
Ha en fin kveld, alle sammen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: