Hei ♥

På søndag blir min lille hyper-bølle 2 år. Tenk det, snart to år siden lille rassebasse på 2,5 kilo lå i armene på en nyopperet, småforbanna mamma som hatet både jordmor og jævel-legen som satt 14 spinalbedøvelsesnåler før han ikke traff en nerve og kunne operere. Men alle de mamma-pinerne ble glemt, så fort de trillet lille snasket mitt inn på rommet og lot meg holde han. Den mest fantastiske følelsene noensinne, selv om jeg gikk glipp av de første timene. Som dere kanskje husker så løy jeg og sa jeg hadde fått tilbake følelsen i beina før jeg hadde, for at de skulle gi meg Adrian før. Ikke søren om jeg skulle ligge der mutters alene uten babyen min som jeg lå i fødsel med i 14 timer med konstante pressrier, som endte i hasterkeisersnitt. Vel, kanskje litt bitter for hvordan denne fødselen ble, men med Victoria hadde jeg en kjempegrei fødsel, og jeg vil heller ha hundre fødsler som Adrian sin og ende opp med en levende baby, enn å ha det utfallet vi fikk med Victoria etter en grei fødsel.

Nok om det. Adrian blir som sagt 2 år på søndag, og i dag har de feiret han i barnehagen. Det var så koselig å komme og hente han i dag, for de har tatt masse bilder av han i dag og hengt opp alle på veggen allerede. Vi fikk se bilder av Adrian spise is, Adrian få krone og Adrian bli sunget for. Så utrolig bra tiltak at de gjør det og får opp bildene samme dag. De var så fine og jeg er så stolt av min lille baby som sitter der med krone og feirer bursdag. Blir helt rørt av sånt, at andre bryr seg så mye om min lille gutt. (Jeg vet de gjør det for alle barna, men alikevel)

Krona skulle ikke av, så når vi kom hjem og skulle vaske vekk is-rester i fjeset, måtte krona med. Nå har han nettopp lagt seg, and guess what, krona er fortsatt på. Så stolt, liten gutt. På søndag skal han få den med seg på kake-fest.

I og med at min leilighet bare er 52 kvm, så sier det seg selv at den ikke helt er egnet for noe selskap. Så det blir litt alternativ feiring i år. Først skal vi med foreldre og besteforeldre på kafe og spise kake og så skal jeg og remy ta med lille bursdagsflesket på Hurlumheihuset.
Fest skal det bli, men ikke denne helgen. Vi skal prøve å få til et stort selskap neste helg, for da kan vi bruke mamma sitt hus. Det er noe større enn den skoesken jeg bor i, for å si det sånn. Tror det blir bra. Det viktigste er at han koser seg, ikke så viktig om party blir nå eller neste helg.

Nå skal jeg vaske klær…noe jeg gjør hver forbanna dag, men kleskurven er fortsatt like full. Jeg går da stadig til innkjøp av større skittentøyskurver, og har funnet ut at det er løsningnen, for jeg kan aldri vinne!!! 

Ha en flott kveld ♥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: