Hei ♥

Adrian hadde en super dag i går. Først fikk han kake på kafeen med oss og besteforeldre. To stykker gulrotkake gikk rett ned, samt en kakao og en kuli. «Bursdag, min, kakak» ropte han og pekte på mer kake. Han har nok blandet kake og gakk-gakk (and, på vanlig norsk), så derfor blir kake «kakak». To holdt, for vi skulle videre med bil, og ville unngå gulrot-oppkast.
Deretter dro vi til Hurlumheihuset, uten los gamlos, og Adrian storkoste seg. Han kom inn, så seg rundt, så på meg og ga meg et sånn «Er alt dette til meg, mamma? You shouldn`t have…» -blikk. Han løp rundt, klateret og kastet baller. Det gikk nesten perfekt, helt til han skled på sokkene sine og slo seg skikkelig hardt i gulvet. Det la en liten demper på leken, men litt fortumla tasset han så videre og trøkka 7 små baller opp i hendene på en 6 måneder gammel jente. Hun skjønte ikke hva som foregikk, men tok pent i mot ball etter ball. «Så, så, ta en ball» sier Adrian og gir en ny. Jaja, bra han lært seg å dele i hvert fall. Mens den lille jenta lå og badet i baller midt på gulvet, gikk en blid og fornøyd Adrian bort til syklene og syklet tredve runder rundt banen før han sa seg ferdig med lekingen.

Barnebursdag og større selskap skal det bli, men må utsette det littegrann, slik at vi kan være et sted med litt større plass. Familiene har blitt store de siste årene med så mange nye barn, så må prøve å legge det til et sted med minst mulig nips og knusbare ting, og mest mulig løpe-areale.

Jeg er så utrolig glad i og stolt av min lille gutt. Når han ble født turte jeg aldri å planlegge noen fremtid, for jeg var så redd han skulle dø. Jeg benyttet meg aldri av salg for å kjøpe klær til neste sesong, for jeg var redd jeg da ville trigge noe som gjorde at det ville skje noe med han. Det har vært tungt, for jeg har hatt den frykten at jeg kommer til å miste han, men nå har han fylt 2 år og den angsten for å miste han dabber mer og mer av. Nå nyter jeg bare hver dag med verdens beste, lille, gode gutt ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: