I dag er det siste dag man kan stemme på norges beste foreldreblogger. De siste dagene har jeg ligget i teten, men nå ligger jeg på andreplass. Nå trenger jeg deres stemmer for å kunne vinne dette. Tusen takk for alle stemmer hittil og håper dere vil hjelpe meg med å dra i land dette før klokken tolv i natt ?

Trykk på denne linken, så kommer dere rett til stemming:

http://poll.pollcode.com/b1u56y

****Årets mest inspirerende mammablogg****

****Eline & the baby in the basket****

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: