Hei ♥

Adrian, som liksom hadde vannkopper, har ikke det. Det var stikk, som vi trodde, men barnehagen nektet jo. To stykker var usikre, men hun ene mente dette var ingen diskusjon. Vel, guess what bitch, han kommer i morgen! Legen lo og sa dette var på ingen måte vannkopper, og de ble jo borte på to dager.

Så, det var jo en gladnyhet, selv om det hadde vært veldig greit å bli ferdig med det.

Innimellom jobb, «sykdom» og det som er, må jo leiligheten gjøres klar.
Nå har jeg endret stolbestillingen min. Spisestuebenk kommer jeg til å vente på, men stoler kan jeg ikke vente på i ni uker. Derfor har jeg heller bestilt disse fra Bolia. Jeg liker å kombinere stiler og materialer, så disse blir superkule til en myk og stor sittebenk. Disse er hvite med krom bein. Tror det blir skikkelig bra sammen med resten her.
 

Inspirasjonsbilder fra Bolia. Her blir det en litt annen kombinasjon, men med så mange vinduer som jeg har blir det nok kjempefint med lyset som skinner igjennom og gir en kontrast til det massive spisebordet.

I tillegg har jeg nå endelig fått tak i mitt nye favorittbestikk, Villeroy & Boch sitt Play bestikk. Syns det er så lekkert. Tynne håndtak med superfin gulfarge og glinsende topper. Superfine! Deilig å kvitte seg med alle de «rustfrie» Ikea gaflene som er fulle av rust!


Gleder meg til maling er ferdig og alle møblene er på plass. Jeg har jo null tålmodighet, så dette er virkelig en prøvelse for meg, men jeg vil heller vente enn å være halvfornøyd.

Nå er det sommerferie som står på agendaen. Hvor vi skal dra, når vi skal dra og hvordan ting gjøres. Vi skal i hvert fall først til Dyreparken, for vi vant jo biletter dit i den bildekonkurransen Adrian var med i.

Ha en flott sommerdag. Med regn, skyer og lommert vær. Tenk, det er snart juli og jeg venter fortsatt på sommer! 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: