Hei ♥

Soverommet mitt er ikke ferdig. Alle veggene skal strippes, legges nye plater på (slik at de blir helt rette) og males. Det samme skal gjøres med Adrian sitt rom. Dette tar tid, og koster mye penger, og siden det bare er av estetiske årsaker, har jeg valgt å utsette det litt. Jeg klarer meg fint med litt bulkete vegger, men slikt irriterer meg i lengden, så det skal fikses.

I mellomtiden driver jeg og bestemmer hva jeg skal ha der inne. Jeg har aldri hatt et sååå stort soverom før, så har plutselig plass til masse møbler jeg aldri har hatt. Jeg vurderer å kjøpe en stor, gammel stol og trekke om. Samt sette inn hyller og nye nattbord. Alt til sin tid, så viser dere stykkvis etterhvert som jeg blir ferdig.

Så, derfor startet jeg med det jeg skal beholde! Soverommet har et nytt, gigantisk innebygd klesskap. Oh, heaven on earth. Jeg har klær på hver side og sko og vesker i midten. Mine designerting har fått egne hyller og skuffer, mens resten er dyttet litt lengre bak. Upsi, forfengelig…

Her er de to øverste hyllene Louis Vuitton sine. Under der er det Michael Kors og Marc Jacobs. Mulberry ligger i skuffer. Syns det er pene ting, så de pynter opp rommet litt. Skoene som ikke er i skoskapet i gangen, står i tre hyller over veskene. Veldig oversiktlig og greit.

Jeg vet ikke hva Louis i andre hylle driver med. Ser gul ut og har lagt seg ned, men det får så være. Han er tross alt eldst.

Småvesker og lommebøker, har fått egne skuffer. Aah, jeg elsker å ha så mye plass. Endelig! Etter flere år på 50 kvm og to Ikeakommoder.

Min andre lidenskap er smykker. Eller er kanskje min femte? Vi har klær, sko, vesker…alt av interiørting…vel, dette er også noe jeg horder.

Elsker Dyrberg Kern, og har veldig mange smykker derfra, samt dette smykkeskrinet. Rommer utrolig mye!

Prøv å få løs et kjede herfra, du! Da henger det med tre-fire andre små sigøynere.

Nå skal det soves. I morgen er det (altfor) tidlig opp for jobb.

Ha en flott kveld ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: