Hei ♥

I dag er min lille engel fire år gammel. For fire år siden ble hun født, to dager før julaften, på Fredrikstad sykehus. Verste julen i mitt liv, og har satt sine spor. Hverdagen går så fint som bare det, jeg har min elskede sønn og vi har en fint liv, men rundt jul og spesielt i dag, er det veldig trist. Lille, lille jenta mi som ikke klarte seg. Hun så helt lik ut som Adrian da han ble født og tror hun hadde vært en nydelig liten jente. Men, det er ikke noe vits å tenke på. Hun skal bare huskes og elskes som den lille stjernen på himmelen hun er. I morgen skal jeg og Adrian på graven hennes med lys og blomster, som vi har gjort hver bursdag. I dag ble det for sent for Adrian, for vi har vært på Plutti Pott og julegrøt med søstrene mine, så da må jeg prioritere det barnet jeg har her og heller ta han med når han er opplagt i morgen. Tenker på denne storesøsteren til Adrian hver dag, men det er en mening med alt og vi må bare leve videre, sorgen blir aldri borte, men det har jeg lært meg å leve med.

Fot- og håndavtrykkene hennes fra sykehuset ♥

Jul er jo veldig kjært for meg, dog det er også en trist tid på grunn av Victoria, men i år (som dere har skjønt) har det gått altfor fort. Ingen juleblogging, ingen pynting, ingenting!! Jeg har fokusert på lappen, bil, jobb og turer på sykehuset pga ryggen, så den har blitt litt glemt. Men, julen kommer uansett og i morgen skal jeg ut og kjøpe juletre. Juletreet skal jo eeegentlig ikke pyntes før lille julaften, så i morgen skal alt fikses. Vi skal ordne tre og pynte resten og få en kjempekoselig jul. Selve julaften feirer vi hos mamma, men drar hjem igjen hit litt tidlig og tar siste del her sammen med Remy og søsteren min. Så blir det litt av alt.

Vinner av armbånd annonserer jeg i morgen og det kommer mer. Alt rakk jeg ikke før jul, men alt skal ut og dere kan glede dere. Det har hengt seg opp litt her på bloggen, så alle dere som har kommentert på Give Awayen, men ikke ser kommentaren, jeg ser den her inne. 94 stykker har meldt seg på, og jeg har alle navnene og kommentarene her, så dere er like mye med og siden er sikkert opp og gå igjen snart.

Ha en fin bittelille julaften ♥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: