God kveld, folkens ♥

Feiringen av Adrian er vel gjennomført. Vi har ikke hatt et selskap enda, men det kommer. Storfornøyd gutt som er klar for smokkeslutt, bleieslutt og andre viktige avgjørelser. Han er 3 år, og voksen, sånn er det visst med den saken.

Og han er forøvrig ikke tålmodig nok til å bli tatt bilde av lenger. Han skulle lekesloss, så dette ble tatt mens grimasene klargjøres og han er klar for å ta mamma.

Dagene flyr. Trassen kom som en gledelig gave på sengen da han fylte to (så er vel toårstrassen, treårstrassen og vel, når stopper det?) og den ser ikke ut til å gå noe sted. Jeg blir stadig irettesatt når jeg prater og mine regler er av null interesse for Adrian, store deler av tiden. Tålmodighet (som jeg tidligere har nevnt at er ikke-eksiterende hos meg) blir stadig satt på prøve, men jeg puster og biter ting i meg støtt og stadig. Ingen har vel eeeegentlig noen gang sagt at små gutter er fortryllende vesner som sitter og perler i en krok, så jeg kan ikke klage nå!

Men, vi storkoser oss mesteparten av tiden og jeg ville aldri i verden ha byttet ut det å være mamma for lille Adrianen min ♥

Mye spennende i vente her nå, må bare vaske noen klær, kaste noen små legoting og sove litt først ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: