Hei igjen ♥

Hjemme fra jobb og her er min nye hårfarge, som lovet. Jeg har tre forskjellige farger i håret nå. Mørkt, mørkt innerst, litt lysere i front og noen tupper, og en dus mellomfarge midt i. Jeg syns det var så fint med noe helt annerledes, og håret ser mye sunnere ut som brunt.
Mitt blonde (gule) hår, trakk til seg alt av forurensing og slikt, så det hadde et jevnt gulskjær. Selv om sommeren hjelper ved å gi det mer hvit-preg, hjelper det lite når det er sommer 14 dager i året her!

Så, slik er jeg nå.

¤ Brown girl in the ring, la, la, la, la la ¤

Klippet ikke noe av lengden, siden det ser sunnere ut når det er brunt, men ser det må klippes litt, ja.

Her har jeg tatt bilde med blitzen på Nikon, så da skinner det og ser litt sterkere ut i fargene enn det egentlig er.

Litt redusert etter jobb, så beklager at jeg ikke ser så jævla fresh ut. Men, da fikk dere i hvert fall sett fargen.

Hva syns dere? 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: