Hei ♥

Veldig glad for at mitt forrige innlegg om slitsomme småbarn ble tatt godt i mot. Var en smule bekymret for at dere skulle tenke at jeg var en forferdelig mamma og vurdere bekymringsmeldinger til barnevernet. Vel, ser at de fleste av dere har litt samme problemene i dere hjem, og det er utrolig godt å høre. Man må jo få utløp innimellom, for alt er ikke rosenrødt hele tiden, og da vil jeg heller ikke late som det er det. Moro å høre deres egne historier også. Ler godt av kommentarene deres. Juhu, lenge leve alle mammaer!

I går var jeg og Adrian ute i parken og lekte i snøen. For min del så kan denne snøen smelte og ikke komme tilbake før desember neste år, (og forøvrig være borte igjen til nyttårsaften) men Adrian syns dette er helt fantastisk. Lage engler, ake (ikke stå på ski, det er bare frustrasjonsmoment for han) og kaste snøballer på mamma, det er veldig artig. Vi har kjørt aking i dalen her, og da selvfølgelig god gammeldags bærepose på rompa. Da fyker han fort ned bakkene og holder på å le seg ihjel. 
Så skulle han ut til pappa og leke der, for mamma skulle på fest. En venninne av meg har vært en måned i Mexico, så vi var en hel gjeng som hentet henne på flyplassen med partybuss og hadde meksikans fest hele kvelden…og natten….og nå er jeg sliten. Dagen har da gått med til litt selvmedlidenhet og det høyst nødvendige husarbeidet.

Nå er jeg litt ovenpå igjen, selv om jeg burde ha lagt meg, så sitter og planlegger årets ferier. 

I fjor sommer ble det ikke såå mange ferier (jeg var i London med lillebror en shoppinghelg og Tyrkia for behandling, men det var uten Adrian). Vi flyttet til Oslo, så var mye her og var opptatt med det. Men ble mange strandturer ved Bestum, turer i parken og skogen. Egentlig en veldig behagelig sommer, når jeg tenker meg om.

Hvem der?

Lille brunfleskesnakset mitt ♥

Men, dyreparken i Kristiansand dro vi til, og det var stor stas for lillemann, og jeg lurer på om vi skal tilbake dit, men da gjøre det over to dager. Det ble veldig mye på en dag, og Adrian ble skikkelig sliten mot slutten, men utrolig takknemlig og glad liten gutt som sov i bilen hjem.

Så, hva gjør vi i år? Om litt over tre måneder drar jeg og storesøsteren min til New York, det gleder jeg meg til! Som dere vet så har jeg vært to ganger i Los Angeles, men aldri New York, så det blir gøy.

Utenom det, så må jo Adrian være med på en ferie eller to. Vi skal nok en tur til Ungarn, siden mamma har feriehus der, men jeg vil også ha en norgestur snart. Vet ikke om det er litt tidlig, med tanke på mye fjellklatring og slikt, men det er så mye fint å se her til lands og jeg vil at Adrian skal ha sett landet. I Sogn er det såå vakkert, og  jeg vurderer å legge opp til en bilferie oppover i landet. En liten uke i juli med tursekk som han kan bæres i og et kompass (krysser fingrene for at jeg husker noe fra den timen vi hadde med kart og kompass på barneskolen), så kommer vi oss rundt. 
Jeg har vært så mye rundt i verden, og Norge, og reist, og vil at Adrian skal gjøre det samme. Det er så mye å se og oppleve, og det er så bortkastet å bruke livet på bare jobb og rutiner. Ikke alltid like lett å gjøre alt man vil, man er litt låst med lån, jobb og småbarn, men det kan da gjøres- og jeg vil gjøre det. 

Men, først om fremst skal NY gjennomføres (og spares opp til), og så blir det bestilling og planlegging av de ukene vi tar sommerferie. Tre ferier, det skal det bli. Jeg jobber veldig mye, og da vil jeg også at min bittelille familie også skal få noe positivt ut av det. Det skal være fordeler ved at mamma er på jobb annenhver helg også :)

Har dere årets ferier planlagt?

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: