Hei ♥

Dere trodde kanskje jeg hadde omkommet midt i pakkingen? Med tanke på at jeg sa «…i morgen kommer innlegg om det andre vi har med oss». Vel, niet, det har ikke forekommet. Men, jeg er så dum som setter tider på alt, for så må jeg plutselig jobbe ekstra, og så må plutselig oppvaskmaskinen gå til helvete, og så må plutselig Adrian komme på at han er i trassalderen og må ta igjen for den tapte tiden da han ett sekund glemte at han kunne være trass. Slike øyeblikk gjør at kamera og klesbretting blir danket ned til nederst på lista.

Men, nå mine kjære lesere, nå er det jobbhelg. Jobbhelg er et helvete, men det betyr at Adrian er med sin pappa og jeg har ett par timer på kvelden mellom jobbing. Da får jeg plutselig tid til både pakking og annet husmorarbeid som for lengst skulle vært gjort.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg tror dere syns det er spennende å se hva jeg pakker med meg på tur, men jeg syns sånt er spennende selv, så da må dere bare henge med.
Når jeg endelig får en uke med sol og sommer, har jeg gravd frem alle de mest syrefargede sommerklærne jeg aldri bruker hjemme. Det er så fint til brun hud og varme dager, og jeg elsker egentlig farger. Det er bare så vanskelig å komme unna med slikt når det ikke er sommer, man ser liksom ut som man skal delta i et teaterstykke med ett par sigøynere. Men i Spania er alt lov. Jeg har derfor pakket alle sommerkjoler med fine farger og får bare dyppe meg selv i sololje og håpe noe farge biter på, hvis ikke kan disse fargene kræsje litt med likblek hud.

Her er alle kjolene. Enkle shortser og overdeler er selvfølgelig også med, skal ikke bli helt karneval, men en haug med hvite, grå og svarte klær er ikke så morsomt å ta bilde av, så det er nederst i kofferten.
Masse farger, som sammen ser ut som no white trash loppemarked, men hver for seg er kjolene nydelige ♥ 

 

Og skjørt må med. Jeg elsker skjørt, og det ser mye bedre ut med brune ben!

 Og noen ordentlige vesker og penere sko enn hawaiianasene må også med. Hvem vet, kanskje vi skal på fiesta!

Nei, det er ikke sånn man pakker, og nei, det skal ikke ligge sånn i kofferten, men var bare slik jeg fikk fotografert innholdet.

Dette innlegget gjorde jeg faktisk klart på fredag, men så hang den jævla macen seg opp, så gikk det to dager med reinnstallering og slikt, men nå er den på plass igjen.

Jeg er på jobb, så må løpe, men kommer tilbake i kveld!

Ha en flott dag så lenge, og kos dere dere som kan være ute i det fine været  ♥

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: