Hei ♥

Her sitter jeg på veradaen (som er det eneste stedet i nærheten av hotellrommet vi får inn nett) og holder på å fryse ihjel. Søren og, vi skulle liksom ha varm ferie. Krysser fingrene for bedre vær de kommende dagene.
I dag har vi vært og farta litt rundt i byene rundt Guardamar, samt vært på en kjempestort kjøpesenter utenfor byen. Der har de en egen etasje med underholdning for barn, så Adrian storkoste seg. Selvfølgelig var han litt for liten for alle attraksjonene, så jeg ble pent nødt til å presse meg inn i lekebilene og delta sammen med han.

Sparebluss var et ord jeg liksom skulle ha i bakhodet for denne ferien, men i år som i fjor, har jeg gått på samme smellen når det gjelder sommerklær til Adrian. Jeg har enda ikke lært at selvom han har haugevis av sommerklær jeg kjøpte i fjor, så betyr ikke det at noen av de passer nå. Så vi har handlet litt til. Og litt til meg.

Myke klær perfekt for kindergarden.

Nå er det liksom sommer i Spania, så alle vinterklær er på salg. Genialt! Skjønner ikke helt hvorfor, for de stakkars barna trenger en ullgenser eller to for ikke å stryke med her nå.
To linshortser og en linskjorte, samt en ullcardigan. 
 

Og jeg har kjøpt meg noen vesker. Det er ett par butikker i Spania som har utrolig mange fine vesker, litt dyrt, men de er så fine. Og nå var det salg i tillegg, så det passet meg perfekt. Elsker clutcher om sommeren, særlig i dyse pastellfarger ♥ Samme gjelder kjeder. Love them!

 ♥

Nå skal vi skifte, så blir det en liten roadtrip opp i fjellene. 

Ha en fin dag, så lenge ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: