Hei ♥

Jeg har en ganske minimalistisk stil hjemme, men har jo en del innslag av veldig gamle ting. Tv-bordet, kisten jeg har vesker i og de gamle melkekassene jeg har sko i, i gangen er noen av skattene fra loppemarked eller fra familien. Jeg syns sånne ting bare kommer ordentlig frem om resten er av nøytrale, lyse farger og det ikke er for mange møbler ellers i leiligheten. Og jeg elsker derfor å raide loppemarked for slike gamle møbler, samt bodene til mamma.

Adrian er min partner in crime i mammas hage.

Nå har jeg og Adrian vært hos mamma og kikket i bodene. Mamma har alltid spart på masse fra hun var liten, fra gården vi bodde på og masse annet fra hundrevis av år tilbake. Hun får jo ikke brukt alt, så vi fikk tatt med oss en gammel verktøykasse min oldefar lagde for mange år siden. Jeg syns den er så fin. Skal bare pusse den litt og fikse og så skal den få plass her hjemme. Usikker på om den blir blomsterkasse eller oppbevaring til noe annet, men det får jeg se nå når jeg får fikset den litt.

Mulig den trenger et malingsstrøk, men redd det tar bort litt av det som gjør den fin.

Oldefar merket den ved å brenne inn navnet sitt.

Men det må gjøres her i stua, for jeg har nemlig fått stillas rundt hele leiligheten. Taket skal fikses og jeg får ikke åpnet verandadøren engang. Det er litt irriterende nå når solen endelig dukket opp. Men, dere vet hvor utålmodig jeg er, så nå er stuegulvet dekket av søppelsekker og jeg skal pusse.

Ha en fin dag ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: