Hei ♥

I dag har vi kost oss i solen. Ble ikke så varmt at vi kunne dra på stranden, så vi møtte heller søsteren min og barna hennes og dro på marked på Skøyen. Skøyen er jo et eget lite land i Oslo. Egen bom, egne butikker og egne regler. Veldig koselig da, kunne tenkt meg å flytte dit etter hvert, men ingen skal flytte nå.

Det var mange tilbud og aktiviteter for barna, og Adrian ble overlykkelig over ansiktsmaling. At det fantes andre muligheter enn prinsesse, gledet en liten mann, som forlot klovnen med ønsket tigermaling.

Tigern min.

Etter det har vi tilbragt hele dagen i hagen til søsteren min og nå er vi hjemme igjen. Her lukter det forøvrig brent i hele oppgangen, så noe bekymret for at det brenner i en av leilighetene. Blir i hvert fall ikke legging før det er funnet ut av!

Så mens jeg venter på et eventuelt brannvesen, har jeg hentet kofferten og småstartet på pakking til New York!

Ha en flott kveld ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: