Hei ♥

I går ankom vi New York. Tok over tre timer på flyplassen, så vi var ganske så slitne og lei da vi endelig ankom sentrum og hotellet. Dagen i går ble brukt til litt orientering og vandring rundt i byen, og bittelitt shopping. Men hovedshopping tar vi i dag eller i morgen. Er så mye å få med seg når man først er her.

Hello nye bher fra Victoria`s Secret ♥

Og middag ble på Bubbas Gump. Dere vet han fra Forrest Gump? Det er en egen restaurant her med jumbo scampier med hele Forrest Gump temaet. Ganske artig.

Skiltet skulle snues til «Stop Forrest», når man ville de skulle komme til bordet. Ganske kjekt, for da slipper man sånn jævla mas fra tips-sugne servitører.

I går var været ganske dårlig, men i dag er det sol, så vi skal ta turen til Central Park, ut på Brooklyn Bridge og være litt turister.

Kommer tilbake etterpå ♥

PS. Vinner av Give Away ble Mille. Send meg en mail med adressen din, så får jeg klespakken sendt til deg i morgen tidlig fra Oslo ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: