Hei ♥

Vi er vel hjemme etter en dag på Tusenfryd. Adrian har storkost seg. Endelig fikk han dra dit. Dyre ferier til utlandet driter han i, men Tusenfryd skulle han på! Han har vært supergira hele dagen og sloknet med en gang vi kom i bilen.

Lussekatten min. Holdt på å kjøre ihjæl en annen liten gutt som hoppet ut av bilen sin.

Og så fikk han lage sin egen bamse. Den heter Snabel, tydeligvis. Det var stas.

Nå liggern og sover på sofaen og jeg har startet opprydning i klesskapet hans. Føler jeg nettopp gjorde det, men nå pakket jeg bort en hel søppelsekk med klær igjen. Han vokser så fort, og er for lang for alt i 98. Søren og, er så mange fine plagg som må bort. Og sommerklærne! Innser at jeg har kjøpt veldig mye sommerklær, og det var jo noe bortkastet, for er ikke sommer her i hvert fall. Kjenner trangen til en ferie. Hoho.

Men nå er skapene snart halvfulle og litt mer organiserte igjen. Får bare pakke bort de aller fineste plaggene (i tilfelle det kommer fler barn) og selge/gi til Fretex resten.

Ha en fin dag ♥ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: