Hei igjen

Ok, jeg har kanskje ikke gått husmorskolen, og er ingen mester i broderier. Men, jeg har lenge villet brodere Adrians navn, fødselsdato og dåpsdato på dåpskjolen hans. Forhåpentligvis får han søsken en gang, og da vil jeg at alle skal bruke samme kjole og ha de samme detaljene brodert på kjolen.
Jeg kunne selvfølgelig fått mormor til å gjøre dette, så det ble perfekt, men litt av gleden er å gjøre det selv. 

På det første bildet under, er det bare grovstingene, og alle trådene skinner igjen fra baksiden. Men etter èn runde til med sting og klippede tråder (og kjolen liggende rett, uten folder, så skriften er rett) syns jeg det ble fint. Eller det ble navnet.

Lille kjolen. Håper den blir brukt igjen ♥

Nå fortsetter syk-mamma maratonet. Juhu! 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: