Hei ♥

Jeg har bare fri fire dager i måneden. For meg er det viktig at Adrian virkelig får noe ut av de to helgene og at vi gjør noe han vil. Så får huset bare forfalle og klesvasken hope seg opp. Jeg kan ikke nekte for at alt som burde gjøres hjemme ikke er i tankene, men det må faktisk bare være. Når Adrian flytter hjemmenifra og blir voksen, er nok ikke et ryddig hjem det jeg vil han skal se tilbake på som det han husker best.

Jeg har et veldig aktivt barn. Veldig aktivt. Så aktivisering av han innebærer å være ute hele dagen. Derfor tok vi turen til Østmarka i dag og har gått oppover i skogen i flere timer. Dauslitne på toppen, men utrolig deilig med lange turer om høsten, før det blir for kaldt. 

Gøy med traktorhjul ♥

Nå er vi hjemme igjen. Før middag skal vi ha en liten avslapping her, og så få startet på denne evigvarende klesvasken. Skal snart starte, må bare hvile oss bittelitt først.

Ha en fin dag, så lenge ♥

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: