Hei !

Velkommen hit. Da har jeg endelig takket ja til tilbudet om å komme over til Familieprat. Tar litt tid for meg å komme meg inn i ting her, men en fantastisk forskjell og mye enklere å bruke. Får dessuten super hjelp med å komme i gang her, så dette blir bra!

Siste finish på bloggen er ikke helt ferdig, men i løpet av ett par dager er alt på plass og dere kan glede dere til Give Awayer og konkurranser.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: