Hei ♥

I dag har jeg dratt med min lille, pjuske bebis på champagnelunsj med søstrene mine. Det skulle egentlig være uten barn, men siden Adrian var litt dårlig, kunne han ikke henge med de andre barna, så da ble han med.

Vi var på Grand Hotel og det var veldig bra. Veldig sjeldent jeg kommer meg vekk fra jobb og hjem, så det var veldig hyggelig å få gjort noe på dagtid, uten at det er 100% for Adrian sin skyld at jeg gjør det. Slik det som regel er de dagene vi har fri. Sånn har jo alle med barn det.

Busse var ganske så fornøyd med dagen han og, men likte ikke at han måtte vente til alle var ferdige før han fikk dessert.

20141025_134616

20141025_134606

Vi fikk også med oss salget på Steen og Strøm, og Adrian har fått fylt opp garderoben med ull til vinteren. Mens jeg pakker ut dette, får jeg lyst til å ominnrede hele rommet hans, i tillegg til mitt. Mitt har jeg jo startet på, siden det jævla sparkelet trakk seg inn i veggen og gjorde det stygt, men det er en lang og dyr prosess. Alt må dekkes med plater, sparkles på nytt og så male. Deretter endre all innmat i det store skapet mitt, som dekker hele den ene langveggen. Skal vise dere planer og prosess i morgen. Trenger litt inspirasjon.

I morgen skal vi på visning. Ja, dere hørte korrekt. Jeg vet jeg har kjøpt og solgt tre leiligheter de siste fire årene, og jeg har ikke tenkt å flytte nå. Men, jeg vil bo et litt roligere sted med bedre skoletilbud når Adrian begynner på skolen, så da liker jeg å sjekke ut de områdene jeg er interessert i og se hva ting går for. Begrenset hvor stor villa man har råd til som aleneforsørger, men har klart å karre meg oppover, så vi får se.

Ha en flott kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: