Hei ♥

Familieprat hadde spørsmål rundt dette med helgejobbing, hvordan det fungrer for de med barn. Vel, jeg jobber mye. Jeg jobber mellom 200 og 220 timer hver måned. Det er slitsomt, men som eneforsørger må man jobbe litt ekstra. Jeg vil at vi skal ha mulighet til å reise og oppleve ting, samt at ikke Adrian mangler esensielle ting i hverdagen.

Men, jeg lar ikke all den jobbingen gå på bekostning av Adrian. Det er veldig viktig for meg. Jeg legger inn de fleste timene annehver helg, mens han er hos Remy. Utenom de helgene, jobber jeg vanlig åtte til fire. Det gjør at jeg aldri har en dag fri fra både jobb og Adrian, men det får så være. Ved å jobbe lange vakter de to helgene i måneden, får vi inn såpass mye ekstra at jeg kan beholde mine dyre vaner med vesker og interiør, og Adrian har alt han trenger.

Er det verdt det? Ikke alltid. Jeg er sliten, kan ikke være med på alle sosiale tilstelninger som jeg vil, men det er faktisk noe i det at desto mer man har å gjøre, desto mer får man gjort. Utrolig hvor mye jeg får pressa inn i dette tidsskjemaet vårt. Jeg har til og med fått en ny veske til samlingen min. Det begynner kanskje å bli litt overkill på soverommet nå, må nok oppbevare de på en hylle eller noe, men jeg får aldri nok. Jeg elsker fine vesker, og så lenge Adrian har alt han trenger og min jobbing ikke går på bekostning av han, ja da kjøper jeg meg en veske. Og drar på en ferie. For da har jobbingen vært verdt det. Hadde Adrian vært den første i barnehagen på morgenen og den siste før de stengte, måtte jeg revurdert alt sammen. Men i og med at de tunge løftene skjer mens han er hos pappaen sin, så går det veldig fint.

Her er forresten min nye Michael Kors. Syns den var så fin, for den er ikke den modellen alle har. Og, den ligner ikke på de andre veskene mine. Helt mykt skinn. Skal få de alle plassert på hyller med stativ på soverommet, så skal dere få se.

DSC_3707

Jeg skulle jo vise dere mine nye planer for soverommet. Det kom jeg på nå mens jeg planla hvordan jeg skal bevare veskene best mulig, så det kommer snart.

Ha en flott søndag ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: