Hei ♥

Før Adrian kom til verden, handlet jeg aldri på Kappahl. Men, de startet med den nydelige Newbie kolleksjonen, har jeg endt opp med å fylle hele skapet til Adrian med klærne deres.

Kappahl kommer nå med to nye barnekolleksjon. Disse fikk jeg en liten sniktitt på i dag og det kommer så mye fint. Det er fortsatt noen uker til de kommer i butikk, så jeg kan ikke vise noen bilder av klærne, men det blir en Give Away så fort klærne er klargjort for butikk. Jeg har allerede holdt av masse til Adrian, og gleder meg til å dele ut til dere også.

Nå har jeg gjort litt papirarbeid for jobben. Egentlig langt over min leggetid. Jeg pleier nemlig å være i seng før halv ti, for å ikke våkne som mammaen fra helvete og være utslitt hele dagen.
Men, i dag er jeg pent nødt til å holde meg våken. Hus skal vaskes og jeg skal pakke litt, for på fredag reiser jeg nemlig en helg til Tallinn. Dere husker kanskje at jeg var der på en Spa-helg i fjor? Vel, jeg skal tilbake og det blir så deilig. Er bare to dager jeg har fri, men to dager er bedre enn ingen dager!

Minste kofferten er funnet frem og jeg gleder meg til bittelitt fri fra hverdagen.

Ha en flott kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: