Hei ♥

I morgen går ferden til Tallinn. Adrian skal være med pappaen sin, så da må vi gjøre klart til farsdag på søndag. Jeg har bakt Oreokake nå, som han får med seg i morgen, samt funnet frem kort.

20140623_201002-001

Tar noen timer å lage, men blir veldig, veldig god.

20140623_200944

Syns disse kortene var så fine. Kjøpte de i New York, og har til alle anledninger. Adrian mente den med ølflasker passet best denne farsdagen, så da kjører vi på med det.

20141106_181634

Det får holde som farsdagsgave når jeg og pappaen til Adrian ikke er sammen. Det er hyggelig for Adrian å få gi noe, så da er kake og kort en fin gest.

Jeg holder på med pakking av koffert og gleder meg til en frihelg med SPA. Et lite avbrekk i hverdagen uten jobb og barn, det trengs innimellom. Sist jeg hadde barnefri og jobbfri samtidig, var da jeg var i New York i mai, så nå var det på tide. Mamma trenger en liten dose alenetid også.

Bloggen blir selvfølgelig med på tur!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

1 Comments

  1. Hild Frøya

    O herre for ei kake.. Fikk ikke særlig lyst på det nå liksom.. Farsdag ja.. Vi får sette oss ned å lage kort etter skolen i dag tror jeg, for noe må han jo få syns jeg..

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: