Hei ♥

Vi kom vel frem til Tallinn sent i går kveld. Dagen i dag har gått med til spabehandlinger og en tur i byen. Er ikke helt Tjernobyl her, selv om man skulle tro det. Har jo vært her noen ganger før, men det har blitt bedre. Sentrum med mange butikker, samt et snev av uteliv. Vi er jo egentlig her for å få èn helg i året med avslapping, så holder oss for det meste på hotellet og misbruker spaet.

20141108_190734

De fleste behandlingene blir i morgen, men fått meg full body massage i dag, samt dyptgående hårkur. To jævla timer i frisørstol. Men håret skal visst bli helt fantastisk. Får se an resultatet i morgen.
Dette er før behandling, vel og merke.

20141108_134824

I morgen skal jeg pakkes inn i noe greier, fikse negler, samt body peeling. Deilig. Er jo så billig her, selv på et 5-stjernes hotell. En hel helg her med behandlinger hver dag, koster det samme som èn overnatting og èn massasje på Farris Bad.

Man blir slitena av spa, og fått beskjed om å «drink very much». Vel, mojito er drikke, så det får gå. Mynte er det i den og.

20141108_153828

Har egentlig tvunget reisefølget til å ta bilder av meg mens jeg får behandlinger, så jeg kan blogge. Men befinner meg stort sett naken, med en bitteliten papirtruse, alene i et rom med en sur, russisk dame. Noe vanskelig å få dokumentert, men vi prøver igjen i morgen.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: