Hei ♥

Da Adrian var nyfødt, pakket jeg alle klærne han skulle ha med i små poser i stellebagen. Klærne var så knøttsmå og like, så jeg skilte bodyer, strømpebukser, bleier etc. og merket posene med innhold.

Da han begynte i barnehage tenkte jeg ikke over det lenger, for klærne er større og han har to hyller. Men, i det siste har det blitt borte en del klær i barnehagen, selv om de er merket, samt det kan ligger mange like klær i en hylle og jeg tror han har mer skift enn han egentlig har. Særlig nå med alle ullklærne, er det vanskelig å skille bukse fra genser når man stresser inn om morgenen før jobb.

Nå har jeg valgt å innføre systemet igjen, og det funker mye bedre. Vet ikke hva de i barnehagen mener om at de må pakke opp klær, men siden mye blir borte, tror jeg ikke de har mange meninger om at det er tungvindt.

Jeg syns de posene fra Ikea er helt greie til denne bruken. De har enkel åpne/lukke funksjon og litt tjukke i plasten. Utenpå merker jeg hva som befinner seg i posen og det blir mye mer oversiktlig.

DSC_3725

Jeg har to poser i hver hylle og den frigir en god del plass.

DSC_3724

DSC_3726

Nå har det vært jobbhelg, men jeg fikk fri i dag og nå er det take away asiatisk mat og legobygging med Adrian. Fri er fri, og da skal jeg også ha en pause i den forbanna middagslagingen. En gang i mellom.

Ha en flott søndag!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: