Hei ♥

I dag har jeg jaggu fylt 25 år. Det har vært veldig inholdsrike år. Utrolig hvor mye jeg har opplevd gjennom oppveksten. Mye fælt, men også mye bra. Trenger ikke dele alt av det med hele verden, men de siste årene vet de fleste av dere hva som har tatt opp min tid.
Jeg har jobbet halve livet der jeg jobber i dag. Tenk det, 12,5 år på samme sted. Foruten en ett års pause hvor jeg drev for meg selv. Jeg har mistet både pappaen min og barnet mitt, men også fått en fantastisk sønn. Jeg har kjøpt og solgt tre leiligheter, og har fortsatt ikke funnet drømmestedet jeg vil bo.
Fortsatt like rastløs, stresset, utålmodig og sta. Det vil nok aldri endre seg. Jeg har vært voksen så lenge jeg kan huske, men liker også å gi fullstendig faen i alt «man skal gjøre».

Setter utrolig pris på familie, venner og kollegaer…some of them….Og meget fornøyd med dagen. Jeg har fått masse fint og hatt en meget avslappende arbeidsdag.

Her er jeg, akkurat like gammel som Adrian er nå. Mamma og pappa ser ut som to slitne narkomane, men det var vel en del av moten på det tidlige 90-tall? Jeg ser forøvrig ut som en samebaby, så noe usikker på hva som hendte her, gitt.

 20141120_190655

Og her er jeg i dag. Kom på jobb til et pyntet bord med gaver fra sjefene. Bordet ble fylt opp utover dagen med gaver fra kollegaer og kunder, utrolig rørende. Vet jeg ser litt sliten ut og siden det ble brukt svart-hvitt funksjon, ser man ikke alt, men jeg tar det jeg har. Sliten og gammal på jobb. Realityblogging.

20141120_145506

Nå er vi vel hjemme etter middag hos min mor. Ikke fyllekalas på en torsdag når man er småbarnsmor!

Planlegger forresten også Give Awayen deres. Husker dere de klærne jeg fikk en sniktitt på hos Kappahl? De kommer nå sakte, men sikkert i butikk, så da får jeg endelig lov å dele ut til dere også. Kommer med Give Awayen så fort opplegget er klært.

Ha en flott kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

 

1 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: