Hei ♥

Jeg håper ikke jeg er den eneste som virkelig ikke er forberedt på julen. Herlighet, det er første desember i morgen, første søndag i advent i dag og jeg har ikke børstet støv av en eneste julekule. Jeg har alltid vært veldig tidlig ute hver jul, men i år og i fjor har jeg jobbet altfor mye og rett og slett ikke hatt tid.

Men, i morgen er det kortere jobbdag enn nå i helgen, og alt skal fikses. Det skal pyntes, kalenderen skal opp og liste for julegaver må skrives. Jeg har også først nå hentet adventsstaken.
Eneste problemet med denne planen er at jeg ikke har fikset kalenderen enda. Ubrukelig mamma. Jeg har så mange planer gjennom året, men når desember kommer, sitter jeg her da. Ingen sydd kalender, ingen gode ideer. Så i morgen er den store dagen. Jeg må planlegge, kjøpe, fikse og gi Adrian første gave.

I år tenkte jeg å kjøpe en diger Legoby til Adrian, og så gi han litt og litt hver dag. Da er det nok til at han får noe å leke med hver dag, ikke bare èn legokloss, og det blir noe han vil ha uten å blakke seg helt for penger allerede nå.
Tror jeg kommer til å bruke disse posene. De er ikke helt julete, men veldig søte og passer perfekt til noen klosser med Lego. Alle skal knytes med hyssing og henges i stua med store tall påskrevet.

DSC_3728.NEF-001

DSC_3734

Husk Give Awayen med gavekort på 500 kr hos Kappahl. Vinner trekkes 4. desember.

Ha en flott kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: