Hei ♥

Beklager, beklager, men jeg og Get har hatt en krangel på liv og død. Resultatet er nå supert internet, men det etter en uke uten. Jävlar! Derfor har alt blitt satt på vent her. Alle kommentarer til Give Away er registrert (selv om jeg ikke har publisert alle kommentarene) og vinner er trukket.

Vinner av gavekort på 500 kroner er Hanne Paulsen. Gratulerer! Send meg en mail med din adresse, og gavekortet sendes med ekspress post i morgen tidlig.

Ellers går ting sin vante gang. Jeg henger etter på absolutt alt og kan vel ærlig inrømme at jeg først fant adventsstaken vår i går. Det er to søndager siden den skulle ha fått støvtørk og stått på bordet. Og her er han. Dyreste adventsstaken jeg noensinne har kjøpt, og det verste er at den faktisk er litt harry.

20141210_113509

Gud a meg, dette går trått. Angående mangel på julepynt, later jeg som at jeg i år gjør som min mor; ingen pynt før lille julaften. Mammaen min har alltid vært nazi på dette med at julepynt, den skal ikke opp før lille julaften. Jeg har aldri skjønt poenget med å pynte så sent, for allerede 2. juledag er man dritt lei juleting. Jeg har alltid pyntet 1. desember, men siden jeg i år (som i fjor) ikke har juleferie og er altfor opptatt med jobb, hus og barn for meg selv, så kjører jeg mammas idè. Kjekt å late som det er med vilje!

Derfor kan jeg vel egentlig konkludere med at jeg ikke er så langt bak som først antatt. Mangler få gaver og baksten er til og med startet på. Ser frem i mot et par uker med verdens tørreste og kjipeste kaker (men det hører med) og stresser i år….igjen…med å rekke alt. Men jul blir det, om jeg så får infarkt innen den tid.

Kommer straks tilbake med nyheter og planer. Nå har vi internet!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: