Hei ♥

Julen nærmer seg og jeg bare lukker øynene og håper på det beste. Det meste er unnagjort, men jeg og Adrian må snike oss ut og hugge tre. Ja, jeg vet det er ulovlig, men det er tradisjon for meg og Adrian. I tillegg har jeg faktisk bodd på gård i mange år, og vi plantet over hundre grantrær, så føler jeg kan låne noen tilbake fra norges skoger. Right?

Siden jeg tar julen som den kommer i år, bruker jeg heller min ene fridag på julebord. Jentenes julebord i morgen, så a mor skal karre seg ut av pysjen, på med sminke og neglelakk og klar for fest. Det hjelper vel litt på at pysjen er fra Victorias Secret? Ikke det, nei. Vel, det er kveldsantrekket her i gården. Ser forresten på Victorias Secret showet nå….vet ikke hva jeg skal si….føler meg ikke like fin i pysjen min som de er i det de tasser rundt i. Kjerringer.

Tilbake til julebord. Antrekk er alltid et helvetes styr, men i år kjører jeg Malene Birger. Den er klassisk og funker til det meste.

DSC_3742

Noe trang over puppene, men får bare presse det som presses må.

 DSC_3740

Tilbehør blir sko fra Friis og Louis veska mi. Enkelt og greit. Smykker har jeg ikke bestemt meg for helt enda.

DSC_3744

DSC_3746

DSC_3748

 

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: