…fyller fem år i dag. I dag er det fem år siden lille Victoria ble født. Jeg lå på sykhuset fra 21. desember til 1. nyttårsdag. Den verste julen i mitt liv, og en hendelse som har lagt et litt mørkt preg på julen siden. Jeg er jo så glad i julen, egentlig, men etter hun døde er julen fylt med mye tårer og ettertanke.

Jeg og Adrian dro på graven i dag, eller minnelunden. Etter jeg fant ut (via VG) at hjertet og hjernen hennes ble lagt på Vestre Gravlund, er det ikke helt det samme å dra til graven ved Frogn kirke, men det er der vi gravla henne og la den lille urnen ned i jorda. Jeg kan ikke gå på leting etter aske på alle mulige gravlunder og jeg må bare innse at jeg aldri kommer til å få vite helt hva de gjorde med henne.

Adrian förstår fortsatt ikke helt dette med en død storesøster, men han var trist på gravlunden og var veldig opptatt av å få legge på gransen og lykten selv. Det var tåkete og litt dystert der, så det hjalp ikke akkurat på tristheten rundt dette, men jeg holder fast ved å ta med Adrian dit, så han er den første til å kunne fortelle om andre barn snakker til han om dette.

20141222_141451

Lykt og krans. Håper bare de lar det ligge. Som jeg har sagt før, så angrer jeg hver dag på at vi ikke lagde en ordentlig grav til henne. Men der og da virket minnelund mest riktig fordi hun døde rett før fødsel, og aldri var levende utenfor magen. Vi tenkte også at det ville gjøre hele prosessen vanskeligere, altså å måtte dra til en grav hele tiden, men nå angrer jeg. Jeg håper bare Frogn kirke får opp en tavle med alle som ligger der, slik de har i Oslo, så det ikke virker som dette er de som er glemt.

20141222_141207

20141222_141228

Lille gutten min ♥

20141222_141232-kopi

Her hjemme fortsetter julen og Adrian skal ikke få en dårligere jul bare fordi mamamen hans er litt lei seg disse dagene. Han er det beste som har skjedd meg, og det vet han. Men viktig at han vet at lille storesøster er i himmelen og passer på han ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

1 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: