Hei igjen ♥

Som sagt er vi i full gang med planlegging av barnebursdagen. Første gang Adrian skal ha barnebursdag, så må passe på at han blir fornøyd og at ting går så nogenlunde greit. Vi har bestemt at det blir ren guttebursdag med alle guttene på avdelingen. Da blir det ikke overflod av barn man ikke har kontroll over og man har tid til alle sammen.

Nå er invitasjonene ferdig og klare til å legges i hyller i morgen. Jeg har laget veldig enkle invitasjoner. Kjøpte fargede ark og klippet til noe som skal ligne på luftballonger.

 20150105_213911

Så får alle invitasjonen skrevet bakpå. Jeg vet de ser litt for hjemmesnekra ut, men det er jo litt av sjarmen med barnebursdag, er det ikke? Vi sier det.

20150105_213902

Nå er det planlegging av pynt, leker og baking. Jeg skal lage cake pops, som ble veldig hit da jeg lagde det i fjor, godteposer barna skal få fiske fra trappa og en sjokoladekake. Det får holde av godteri. Så blir det fruktspyd og enkel matservering ved bålet. Tror det blir en fin dag for Adrian, og det er det viktigste. Når de er så små må det ikke bli for innviklet.

Prøvebaking starter straks.

Ha en fin kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

2 Comments

  1. monicabj

    Stilige invitasjoner! Unger pleier jo ikke bry seg hvordan invitasjonene ser ut, men vil tro det er noen mammaer der ute som blir imponert over at du har tatt deg tid til å håndlage alle sammen =) Jeg syntes de var veldig fine !

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: