Hei ♥

Her er vi i gang med planlegging av bursdag. I morgen fyller bølla mi fire år, og det feires over tre dager. Med andre ord, jeg må bake en helvetes mengde kaker.
Aporopo kaker, så er det mye jobb som må gjøres for å få en kropp som har fått to barn på ett år, til å se ut som den aldri har fått en unge. Jeg har jogget rundt Sognsvann siden vi flyttet til Oslo, men studiotrening har det ikke blitt her før nå. I og med at jeg har skapet fullt av treningsklær, føler jeg Nike dømmer meg for hver dag jeg ikke har meldt meg inn. Nå er det gjort, så nå kan godeste Nike holde kjeft. «Just do it»? Har ikke sett deg jobbe 200 timer i måneden i en annen by med en firåring som allerede er fulltid i barnehage, Nike. Så ikke vær så frekk.

20150111_095156

Slutt å mas!

2015-01-12 17.45.04

Nå når treningen er flyttet til Oslo, må vi rett hjem etter jobb, spise fort og ned på Elixia og lekerom med Adrian. Det går, men det er styrete og jeg får litt dårlig samvittighet for Adrian. Men, skal mamma løpe etter han på stranda i sommer, må vi dukke opp på Elixia både en og fem ganger i uka.

I dag hadde vi en heftig time, så nå sitter jeg her og skjelver mens jeg prøver å dele hverdagen med dere, samtidig som jeg brenner en kake. Tror nesten jeg må løpe og redde den. Kommer tilbake med mer bursdag senere.

Ha en strålende kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: