Hei igjen ♥

Etter at jeg byttet fra blogg.no til familieprat.no, følte jeg at starten ble tøff for å få med dere lesere videre, men i det siste kommer fler og fler over og jeg utrolig glad for at nye og gamle følger meg videre.
I dag fikk jeg også beskjed om at jeg har blitt nominert til «Årets Mammablogg» hos Mammanett.no, og er utrolig stolt og rørt. Vært igjennom mye med denne bloggen. En dødfødsel og tiden etter, ett nytt barn og utfordringene som følger med et samlivsbrudd. Jeg setter utrolig stor pris på de som har nominert meg og takker for alle følgere.

aarets_blogger_1_0

For å stemme meg videre i konkurransen, må man sende: mblogg19 til 2012. Det er sms-avstemming. Blir veldig glad om dere stemmer på meg,men som sagt er nominasjonen i seg selv veldig stort for meg.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: