God morgen ♥

I dag tar ting tid her i heimen. Ikke det at vi stod opp sent, det skjer jo aldri, men fra klokken seks og til nå har lite blitt gjort. Adrian skal nemlig straks i bursdag, så da er det ingen vits i å starte store prosjekter.

Vasket klar har vi gjort da. Jeg prøver å la Adrian ta del i alt av husarbeid. Det tar mye lengre tid enn hvis jeg gjør alt selv, men jeg må la han delta. Da håper jeg det vil resultere i at han forstår at jeg ikke er hushjelpen hans, slik han innimellom tror, og innse at det er en selvfølge at han skal hjelpe til. Forhåpentligvis vil han lære litt underveis også, så det faktisk blir et bidrag. Oppvaskmaskinen er han en kløpper på, og han begynner å få teken på å henge opp klær. Flinke snasket mitt.

Men, starten på dagen har vært ganske normal, selv om vi har litt bedre tid i dag.
Vi drikker begge dette hver morgen. Blander to flasker til oss, og en stor kanne til å ha i kjøleskapet. Det frisker opp, renser og smaker godt. Noen ganger har vi agurk og jordbær oppi også. Det gjør at Adrian utelukkende drikker vann og ved å blande en stor kanne i kjøleskapet hver morgen, har vi masse smaksrikt vann til vi kommer hjem fra jobb og barnehage.

2015-02-01 10.38.03

Og her liggger ansiktet mitt. Det skal snart på, for vi må i bursdag.

20150201_102849

Ha en strålende dag ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

1 Comments

  1. veronikadoli

    Så smart å lage opp kanner av slik drikke. Da blir det like lett tigjengelig som alt annet (som brus og juice). OG det smaker 😀 Takk for tips =)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: