Hei, hvor det går!

Beklager litt opphold, men vi har hatt omgangssyke i hus, og da blir blogging så og si umulig når det ikke bor en Ompa-Lompa her, i tillegg til meg selv, som kan hjelpe til.
Morsdag er overstått. Alltid like kult å være singel på morsdagen, Adrian steller jo så i stand med kake og pakker. Næææt. Men vi hadde en kjempefin dag og stod på ski og koste oss i skogen.

Nå er det tilbake til hverdag, men også planlegging av ferier og oppussing av hus og hjem. I fjor var vi jo i Hellas, Ungarn, Spania, London og New York, så i år må vi roe ned noe og minimere feriene en smule. Men noen reiser blir det, og vi er i full gang med planlegging og bestilling.
Oppussing er et helvete. Hele leiligheten min har jeg jo pusset opp, foruten kjøkkenet som var helt nytt, men det gjenstår et soverom som ble fail, og et forferdelig bad. Bad er jo ikke gratis, så det har latt vente på seg, men nå må det taes. Kan ikke si jeg gleder meg, men vi faktisk. Det detter snart ned.
I mellomtiden gjør jeg små grep. Finn.no har blitt min nye bestevenn, og nå selger jeg unna alt jeg er lei. I går røk stuebordet, til Adrians store forskrekkelse. Det er for stort for vår leilighet, særlig med tanke på at vi har et spisebord i samme stue som kan romme halve Europa.

…som dere ser her.

519560-8-1373457924994

…tar jo en hel kortvegg…

519560-8-1373457926448

Eneste andre i stuen som ikke er svat, hvitt eller grått er boksen i skapet. Så….

519560-8-1373457927876

….nå skal vi atter en gang på Bolia. Jeg elsker Bolia når de tar seg sammen og ikke bare lager spaca ting, og tror dette bordet passer perfekt hos oss. I og med at spisebordet er så massivt, blir det fint med et enklere og «tynnere» bord i sofakroken. Og siden alt annet her er svart, hvitt og grått, tror jeg det passer perfekt med en fargeklatt mot sommeren.

03-063-05_5021708$DetailsCloseUp

Nå er det også snart tid for denne treningsutstyrs-Give Awayen jeg snakket om, så stay tuned.

Ha en flott kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: