Hei igjen ♥

Husker dere for ett par dager siden, at jeg skrev at jeg har solgt sofabordet fordi det er for stort og ikke helt passer inn? Så skal jeg kjøpe dette jeg har sett meg ut på Bolia.

03-063-05_5021708$DetailsCloseUp
Men, som alt annet som ikke er über-viktig, blir det satt litt til side, og det var egentlig ganske kjekt. Det var ett mindre sted å legge all dritten som ikke har en plass og plutselig var det mye enklere å holde orden her. Vurderte nesten et øyeblikk å fjerne samtlige møbler. Men, det varte i to dager, det. Nå har både jeg og Adrian innsett at det må være et bord her, for tingene ble ikke bare borte. Nå har gulvet blitt mer og mer som et bord, og det er like mye som forflytter seg til det området, som da det var bord der. Det eneste som har blitt hakket verre nå, er at vi snubler i all dritten som vanligvis ligger hakket høyere enn føttene våre.

Hvorfor klarer alle å gjemme alle tingene sine?! Jeg rydder som bare pokkern, men det varer til vi begynner å bevege oss igjen. Både jeg og Adrian står fryst etter gulvvask og rydding. Deretter ser vi på hverandre. Begge vet at hvis vi beveger oss, starter det igjen. Men så begynner vi da sakte, men sikkert, å gjøre våre daglige gjøremål og tingene flyr tilbake på gulv, bord, benker og sofaer. Jeg gir opp. Som jeg har skrevet om før, uanmeldt besøk er ikke aktuelt her i gården. Man ringer før man tenker tanken å gå på besøk til småbarnsfamilier, særlig de som ikke har vaskedame eller en mann i hus som kan omgjøres til slave.

Vi har hatt stuen uten sofabord i ett par dager, og nå er det sånn her. Ikke bare akkurat nå, men sånn generelt hele tiden.
Og putene ble bare satt opp ordentlig fordi dette skulle blogges. Ellers pleier de å være hoppbakker til de forbanna monstertruckene som flyr rundt her daglig.

DSC_3768-001

Ønske: Ett par ompa-lompaer som kan bidra i huset her. Har en fin bod de kan bo i.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: