Hei ♥

Jeg har fått noen nye lesere, etter jeg kom videre til finalen av «Årets Mammablogg». De fleste har lest seg opp en del, men jeg har fått noen meldinger fra lesere som lurer litt på hvordan hverdagen vår er. Jeg tenker at det er drit kjedelig for dere å lese om, men kan jo hende det interesserer mer enn bøllete småbarn og interiør?
Vel, konklusjonen ble at jeg tenkte å følge meg selv en hel dag. Jeg blir sikkert deppa av å lese om min egen hverdag, men la gå. Kunne vært verre….
Litt artig at tittelen er «Bak fasaden», for er det èn som er dårlig til å holde et snev av fasade, så er det nok meg. Men, la gå, eneste jeg kom på. I går skrev jeg ned hele dagen vår (som stort sett er lik hver dag) og tenkte å dele den med dere nå.

Nu kör vi!

Onsdag, kl 05:15: Vekkerklokken ringer. Jeg gråter. Uansett hvor mange år jeg står opp så tidlig, er jeg like uforberedt hver morgen.
Derav dette utseendet. Vakkert? Ikke rart jeg er singel. Litt restesminke (dog, jeg er veldig flink til å rense huden og skrubbe meg. Må det med den jobben jeg har.) Men her var det igjen litt sot, ser jeg. Til mitt forsvar er dette bildet tatt kl. 05:16 med blitz. Skremte meg selv bare av det!

20150218_211102

Rett i dusjen. Så smøre meg, sminke meg, kle på meg, spise mamma-dopet mitt og så vekke Adrian.
Her er mamma-dopet. Gir energi, men er egentlig for sent å få den energien når jeg først er ute av senga. Skulle heller fått det intravenøst i firetiden.

WEB_Image Purley Greens fra SuperNature  Detox sup1457178294

Vekke Adrian er sjeldent et problem. Ganske blid om morgenen, men kan være en trass liten jævel når det kommer til påkledning. I dag gikk det ganske greit (hvis man syns det er ok med fire spiderman gensere utenpå hverandre) og vi var nede i bilen og klare for kjøring 06:30.
Levering i barnehagen 07:10 og så på jobb. Adrian har lange dager i barnehagen, men han trives såå godt, så det letter et «mammahjerte», som det heter i bloggverden.
Ankom jobb 07:30. Da er trynet på plass igjen. Jeg jobber med håret oppsatt, men etter det skremselsbildet fra morgenen i dag, måtte jeg nesten prøve å gjøre mitt beste for å ikke se ut som en ravende narkoman på jobb-selfien min. Fortsatt trøtt i fjeset, men det pleier å komme seg i nitiden.

Snapchat-5753077698948924675

Kl. 16:00: Arbeidsdagen avsluttes. Ned i bilen og hurtigtransportere meg selv til butikken. Løper inn, handler fort melk og gulrøtter som manglet hjemme og tilbake i bilen, for å rekke barnehagen før stengetid. Adrian hadde ingen planer om å reise hjem, men 16:30 var barnet ute, samt førtitusen poser med klær som må vaskes. Betaler tre tusen for barnehage i måneden, kan de ikke bare holde barna tørre?

Så er det hjem. Peset oss opp trappen og ankom gangen kl. 17:15. Slipper kø (siden vi er de eneste menneskene i verden som beholder jobb og barnehage i Drøbak, for så å flytte til Oslo, så går ganske raskt begge veier)
Da er det ingen tid til avslappning, for da må middagen lages. Adrian leker og jeg starter matlaging. I dag ble det søtpotet-, gulrot-, og potetmos med kjøtt. Interessant? Didn`t think so, men nå får dere den informasjonen allikevel.

Middagen må gå ganske radig, for vi skal rekke trening. I dag skulle jeg egentlig på en time på Sats, men Adrian spiste i et noe sakte tempo og var generelt ikke så fornøyd med å måtte ut i bilen og kjøre til Bislett, så vi måtte endre planene.

Kl. 18:00. Middagen ferdig. Da gjenstår bare rydding, sette på en oppvaskmaskin, samt alle de forbanna klærne fra barnehagen. Adrian hadde slosskamp med en hel haug med Ninja Turtles, mens jeg skiftet til treningstøy. Så var det å tømme oppvaskmaskin og gå ned til Elixia Carl Berner kl. 18:30. Får ikke gått på time, men en time i studio her nede rekker vi alltids…ikke alltids, nei, det var løgn. Det kan vi klare om jeg lokker Adrian med ballrommet på Elixia og han ikke er trøtt.

20150219_172708

Not in the mood.

20150111_095156

Kl. 19:37. Svett og jævlig, kom jeg meg ut av Elixia.. Adrian storkoste seg, så det var noe. Småløper hjem igjen med han på ryggen, for etter fire meters gange, var han like forbanna igjen og skulle i hvert fall ikke på det ballrommet mer!

Kl 19:55. Hjemme igjen, og da var det rett i dusjen for min del og Adrian badet. Mens han badet ferdig fikk jeg hengt opp klærne og rakk å tenke over at jeg var litt sliten. Ikke bra, for nærmer jeg meg sofaen da, er det over. Da kommer jeg meg ikke opp igjen. Derfor ble det et kort bad på lillemann, smøre med babybutter, pusse tenner og i seng. Lese samme jævla boka fire ganger, synge to sanger og natta. Da tenkte jeg at nå tar jeg kvelden. Men Adrian hadde ikke samme plan. Han skulle fortelle meg både det ene og det andre. Jeg klikker til slutt, og vi kommer til en enighet om at jeg er sjefen. Da er plutselig klokka 20:30. Vanligvis trener jeg tidligere, og tar middagen etter trening så det ikke skal bli så sent for han, men ikke i dag. Da kan hans normale leggetid, 19:30, bli litt forsøvet.
Plutselig er det nesten min leggetid, og jeg forbanner meg over dager som går altfor fort. En time på sofaen hvor jeg blar gjennom alt som er av opptak på tv, snakker i telefon med de som har ringt tidligere og går gjennom It`s learningen til Adrian. Plutselig er klokken 22:30 og jeg må legge meg.

Så der har dere oss. En vanlig dag i vårt hushold. Selvfølgelig ikke slik vi bruker frihelger og slikt, men hverdagen blir stort sett slik. Føler dere at dere kjenner meg litt bedre nå? Altså, det er hverdager det er flest av, så når jeg skriver dette innser jeg at vi trenger en litt oppfriskning av hverdagene. Stusslig altså.

Men vi klarer å presse inn venner, ferier, opplevelser og latter i dette programmet vårt, så egentlig har vi det veldig fint. Selv om det er litt hektisk her.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

6 Comments

  1. Marianne

    Hadde ikke orket hverdagen din. Tar av meg hatten for deg altså. Du skriver veldig morsomt. Ler meg ihjæl her jeg sitter.
    Ønsker dere en fin kveld videre.
    Store klemmer fra andre siden av dammen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: