Hei ♥

I dag kom artikkelen til Mammanett ut, der de intervjuet meg angående min mening om fri barneoppdragelse. For noen dager siden skrev jeg et innlegg om mine tanker rundt det å la barn få styre alt selv, og ikke ha noen regler, og derfor ville Mammanett snakke med meg. Det blogginnlegget finner dere her.
Jeg følte at noen trodde at jeg kjører naziregime her hjemme og ikke lar barnet mitt få forklare seg, eller at jeg forteller han hva jeg mener og hvorfor vi gjør ting, men det er ikke tilfelle! Jeg snakker ikke om å skrike til barna sine, kjefte dagen lang og ikke vise kjærlighet. Leste dere innlegget jeg skrev, så så dere det, men de må ha noen regler, de må vite at de voksne i huset bestemmer og de må lære seg å respektere andre og behandle andre slik de vil bli behandlet selv.

Foreldre er ansvarlige for sine barn og hvordan de blir som voksne, og jeg syns ikke at barn skal få styre showet slik de vil. Å overkjøre barnet sitt og ikke ha respekt for de, er for meg helt utenkelig, men jeg er voksen og Adrian er barn. Det jeg ser på som «fri barneoppdragelse» er å la barn ha fullt ansvar for egen læring og egen grensesetting, og det mener jeg i lengden vil ødelegge mye mer for barna enn det vil gjøre dem godt.

Dere kan lese hele artikkelen her. Jeg syns det var en veldig fin og reflektert artikkel, og jeg er egentlig enig mye av det andre som står der også.

barneoppdragelse

Bildet er lånt fra Mammanett. Foto: Shutterstock

Ha en flott kveld og heng dere på for å vinne Babycall fra Nabby til en verdi av 1300 kroner.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: