That`s right. Dagen før 17.mai (ja, altså 16.mai da) kjøpte jeg hus i Drøbak. Jeg elsker å bo i Oslo, men med Adrian må prioriteringene endres innen han begynner på skolen. Vi kjører tilsammen 9 mil hver dag, betaler masse i diesel og bom, har ingen hage og dårlig med muligheter for å ha med noen hjem fra barnehagen, da vi bor så langt unna.
Jeg har lenge sittet med en uro. Ikke klart å slå meg helt til ro her, selv etter to år, for jeg har dette i bakhodet hele tiden. Mens vi pakket til tur til Russland, kom en diger tomt i Drøbak med et lite hus ut for salg. Det ligger litt utenfor Drøbak by, og var derfor litt billigere enn tilsvarende ville vært midt i sentrum, så etter visning på torsdag, slo jeg til.

87_1774489135_xl

Alt dette er nå vårt. Ting har gått veldig fort, og dette blir mitt femte kjøp. Det har vært lønnsomme investeringen hittil, og gitt meg muligheten til å kjøpe dette. Nå får Adrian en diger hage å leke i og med en del oppussing i løpet av sommeren, blir dette kjempefint.
Allerede i går kom takstmann og melger hit. Kan tro jeg stod på hodet i går. Alt skulle ryddes og vaskes innen klokken fem. Heldigvis har jeg korte arbeidsdager mandager. I dag har det vært fotografering her, og håper å få solgt i løpet av mai. Da kan vi ta over det nye huset i slutten av juni, og starte med oppussing.

Så kan forvente dere en del prat om oppussing, fargevalg, nytt gulv og kjøkken fremover. Dette tror jeg blir bra!

Ha en flott kveld ♥

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: