Lille Adrianen min. I går var vi hos tanta mi, som også skal selge huset sitt. Vi har hjulpet henne å tømme, og i går fant vi en del barneklær på loftet som hennes mor lagde på femtitallet. Alt er til jenter, for de hadde to døtre, så hun sa jeg burde få en jente også. Så sa Adrian:
«Hun har jo en gutt hun er glad i».
Lille busse. Måtte kose med han da og forklare at hun ikke mente at han skulle byttes ut. Lille mannen min. Så la hun til
«Men hadde det ikke vært koselig å få en søster? For da kan hun kle seg i disse klærne og du passe på henne»
Da så Adrian på henne, så på klærne, og svarte:
«Jo, men jeg hadde en søster, men hun har dødd. Hun er i himmelen, hun»
Det kom ut av det blå, og jeg fikk så vondt av han. Mange av barna på hans alder i barnehagen har fått søsken nå, og jeg tror han misunner de litt. Vi snakker en del om storesøster og han er på en måte stolt av at han har hatt en søster en gang, men samtidig er det ikke det samme, på langt nær. Han kan bare besøke henne på en kirkegård og får ikke det samholdet de med søsken har. Jeg vil jo gjerne ha flere barn, men det er også skummelt. Adrian var nummer fire, og jeg orker ikke fire runder til før man kanskje kan få en til. Ikke så lett det her. Noen ganger glemmer jeg at Adrian er bare fire år, for han kommer med så mange «voksne» forklaringer og spørsmål, men det er ikke alltid like lett for han å forstå mine svar og forklaringer. Jeg prøver så godt jeg kan og står fast ved at han skal vite om storesøster. Mulig det er dumt, men jeg føler det er riktig. Hun var barnet mitt hun og.

Huff. Vi får ta flytting først, og barn etter hvert.

Murmelen min ♥

519560-10-1406658058228

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

6 Comments

 1. linnchris

  Åååh <3 Fine lille mannen din! Flott at du er så åpen med han om dette. Du er så flink med han Eline :)
  Stor klem

 2. Ida Winther

  Jeg føler med deg! Flott sønn du har^^ Mistet selv (uke 18) i 2009. Fikk en jente (4) i 2010.
  Har svangerskaps-angst samt tror jeg aldri vil tørre å bli gravid igjen! Alt for skummelt!

  1. elineogbaby

   Huff, ja, det er skummelt. Man tenker ikke i de baner når man blir gravid, og så plutselig skjer det. Alle sier at det går fint, og nå skjer det ikke noe, men Adrian var min fjerde graviditet, så ingen skal prøve å garantere noe som helst til meg!
   Men samtidig vil jeg gjerne gi han søsken, så det er en vanskelig problemstilling. Jeg vet i hvert fall at jeg orker ikke en eneste runde til med svangerskap som ikke blir fullført. <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: