Hei ♥

Nå har vi pakket og vasket for fotografering, den er gjennomført, men mellom fotografering og visning er det kaos her. Mens fotografen var her, kunne jeg hive ting ut i gangen og late som vi lever så minimalistisk, men på visning kan jeg ikke ha en gang som burde være med på Extreme Hoarders.
Slik som denne. Så jeg må enten infiltrere meg i naboens bod, eller fylle bilen. Skapene er fylt til randen.

20150519_145235-2

Visningen er på tirsdag, og jeg ser at det meste har klart å snike seg inn igjen. Det er umulig å bo i et visningshus, særlig med barn, så vi ble nødt til å pakke ut ting igjen. Dra frem kjøkkenutstyr fra klesskapene, finne regninger i kjøkkenskapet og starte med klesvask igjen. Kaos!

Jeg blir litt smågæren av all denne flyttingen jeg driver med, særlig nå når det er så mye oppussing som må til i det nye huset, men det tar jo slutt snart. Nå håper jeg bare at jeg får solgt etter første visning, så vi kan starte å pakke for real. Jeg går rundt og rydder og pakker, men kan ikke starte ordentlig pakking før visningen er ferdig. Da lager jeg mer rot. Jeg er også mammaen fra helvete som klikker hvis Adrian kjører bilene sine inn i veggen eller søler vann på gulvet, ikkje braaa. Nå må vi bare komme oss ut herfra, før Adrian prøver å umyndiggjøre meg og flytte på egenhånd.
Men, dette har vi gjort før, så jeg vet hva som gjenstår. Jeg har bestilt gulv og er i gang med å planlegge kjøkkenet i det nye huset, og gleder meg til å vise dere!

Jeg skal stupe tilbake i kaoset her, så kommer jeg tilbake når jeg finner meg sjæl. Eller hårbørsten. Den er også borte. Helvete…

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: