Hei

Nå har det vært en liten periode med stillhet herfra. Jeg har nemlig bestemt at jeg ikke orker at noen andre skal «eie» bloggen min anymore. Jeg gidder ikke ha en blogg full av reklame jeg ikke står inne for, med mindre det er fra selskaper/mennesker jeg samarbeider med. Jeg vil selv styre markedsføring og hvordan jeg legger opp min blogging. Derfor har jeg skaffet Eline & the Baby in the basket, en helt egen bloggside. Nå heter jeg www.elineogbaby.no. All mine.

Nå er jeg i full gang med huset. Alt er revet innvendig og begynner å komme på plass igjen. Hele sommeren har gått med til jobb og oppussing. Tegning av kjøkken flere steder, maling (i det uendelige) og oppbygging av et helt nytt hus. Utvendig bare maler jeg og renoverer veranda og hage, men innvendig blir det totalrenovert. Nå er Drøbak Interiør i gang med å legge gulv, neste uke monteres kjøkken og garderober og vi er klare til å flytte inn. Det som gjenstår utvendig, kan vi bare gjøre mens vi bor der. Leiligheten i Oslo er også endelig solgt, så vi er klare.

Her er noen bilder fra hvordan det så ut før, og hvordan det ser ut nå, midt i prosessen.

Garasjen/utehuset var slik. Nå har jeg startet med å male alle husene utvendig. Noe drittlei, men det kommer seg.

87_837892451_xl

Slik er det nå. Snart ferdig. Plene skal fikses og flere blomster skal ut, men det er en start.

20150719_143533

Her er stua slik den så ut når vi kjøpte.

87_996084014_xl

Nå er alle vegger revet, gulvet revet og gips og ny isolasjon satt opp. Det er også malt og i dag er de i gang med å legge nytt gulv. Det gulvet dere ser her, er laminaten som lå under parketten.

20150719_124735

Men her ser dere begynnelsen på nytt gulv, uten lister.

20150721_154531

Her ser dere kjøkken før.

87_759036484_xl-2

Nå ser det slik ut. Det er ikke montert enda, men alt det gamle er revet.

20150721_154609

Tok disse bildene med mobil i dag og det er ikke strøm i huset nå, så er litt vanskelig å se. Men i morgen skal jeg ta nye bilder, da gulv og lister er klart. I morgen kommer også elektriker for å trekke nye ledninger og jeg skal på lampeshopping. Dette er en helvetes jobb, men jeg tror det blir veldig bra når det blir ferdig.

Tilbake i morgen!

Ha en fin kveld :)

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

4 Comments

  1. Linn

    Wow!! Så flott hjemmet deres blir 😀 Spennende at du deler, elsker å se før og etter. Bra med inspirasjon :) Nydelig gråfarge!

    1. Eline

      Tusen takk :) Ja, dette blir bra til slutt. Foreløpig er jeg litt drittlei og vil bare reise til Bora bora og komme hjem til ferdig hus :p Men det blir for dyrt, gitt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: