Er dere lei oppussing? Guess what, det er faen meg jeg og. Ingenting kan gå helt smurt og ingen kommer når de skal. Gulv og lister skulle være ferdig klokken fire i dag, men da jeg kom opp stod to forvirrede menn der og trodde de skulle sette opp taklister. Vel, de taklistene er forbanna dyre og var ikke ordentlig malt, så det betaler ikke Eline og baby for, kan du tro. De var svarte midt på flere steder, og når jeg nå først totalrenoverer hele huset, skal ikke listene være flekkete. Derfor ble det ikke ferdig, og de må tilbake i morgen. Selvforskyldt kan man kanskje si, men dette betaler jeg mye for.

Nå er i hvert fall gulvet ferdig i hele huset, så man kan se litt mer hvordan det vil bli. Det runde vinduet skal få klart glass, og det gule gelenderet på verandaen skal male…som alt annet. Er så lei av å male og rekkverk er det verste.

20150722_154519

Mangler bare taklister, og så blir dette bra.

20150722_154341

Sniktitt på rommet til Adrian. Rommet er lysegrått med litt blått i. Ser bare blått ut her, men er egentlig en gråfarge.

20150722_154442

I morgen skal jeg male ferdig garasjen og så startet helvetet med hovedhuset. Jeg vet man kan ta ting litt etterhvert, men det har ikke jeg tålmodighet til. Jeg må ha alt klart med en gang, for foreløpig ser det ut som en søppelkasse noen har pyntet opp ekstremt innvendig.

Ha en fin kveld!

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: