Hverdagen ble med ett veldig mye mer hektisk med leilighetssalg og huskjøp, og da passer det dårlig at jeg er en ekstreeeemt utålmodig person som ikke takler å «ta ting etter hvert». Jeg må gjøre alt på en gang og klikker når jeg ikke rekker alt. Nå er det jobbhelg og jeg har både i dag og i går, vært i huset etter jobb og malt, for jobbhelg er barnefri og da er maling av hus noe enklere.
Så med på jobb er malesko og klær, stappet ned i veska. Kan liksom ikke bare dra hjem og skiftet når jeg jobber og eier hus i Drøbak, men bor i Oslo. Kan se de stikke opp nedi der.

IMG_20150724_163457

Men jeg har også startet på hagen. Man skulle tro at hus og inventar er det dyreste, men priser på jord, blomster og trær er jo helt hinsides. Dette har ikke jeg satt meg inn i tidligere, for jeg har bare eid leiligheter og kjøpt verandaplanter og grønnsaker, men innser at det burde jeg ha gjort. Hittil har jeg brukt nærmere ti tusen bare på hage-effekter. Det er jo sinnsykt, men med så stor hage, er det mye som må inn for å fylle. Jeg har kjøpt en del trær, men også småblomster og stauder til bed og det verste er at det må mange slik summer til for å få det slik jeg vil. Men, akkurat det klarer jeg å vente med. Til og med jeg innser at ny seng og sofa er viktigere enn overpriset ugress.

I dag startet jeg med å luke strå og gress ut av steinbedet ved garasjen. Helvetes jobb og jeg har ikke helt blitt Lars Monsen enda, så hver gang det kryper ut et lite dyr, får jeg helt kløanfall over hele kroppen. Men det kommer seg. Jeg har blitt tøffere.
Her har jeg i dag startet med å plante lavendel, og jeg skal fylle inn med duse farger mellom alle steinene. Tror det blir veldig bra. I morgen har jeg nok kommet et stykke lengre etter jobb, så da skal jeg vise dere.

20150725_182026-2

Her er dagens tre. Det skal stå, med en del annet, foran huset på kortsiden. Det så så trist ut uten noe der, så skal få inn litt farger. Bak ser dere den helvetes jobben jeg har i vente på mandag. Alt jeg har revet ut av huset, må kjøres vekk med tilhenger. Dette blir lass nummer fem. Kill me now.

20150725_171032

Blomsten på bildet over er ganske artig. Den er rødsvart og lukter…wait for it…sjokolade! Helt merkelig. Kanskje det hjelper på søtsug, eller så kommer jeg bare til å spise mer sjokolade, for jeg lukter det overalt. Den hører med i gjengen som skal stå i krukker på trappa, for mutrappa utenfor døren er så stor, så den må få litt blomster.

20150725_183922-2

På tirsdag kommer endelig kjøkkenmontørene og de som skal montere garderobene, så da er det klart for å flytte. Føler jeg burde ha pakket litt mer, men klarer ikke helt merke stresset, for jeg vet jeg har denne leiligheten noen uker til. Ikkje bra, for da er det ikke mye for flyttebyrået å ta med seg.
Jaja, den tid den sorg, får ta det på onsdag. Nå er jeg sliten, føler meg fyllesyk og etter å ha lekt med sjokoladeblomsten i hele kveld, kunne jeg tenkt meg sjokolade. Great.

Ha en flott kveld, dere som har et liv. Mitt består for øyeblikket av jord, fugemasse, sparkel og pappesker. Love it.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: