Hei!

Som dere kanskje har skjønt, så er jeg så helvetes lei av oppussing, flytting etc. Jeg er lei alt det andre og nå, bilkjøring, jobbing, lage middag, alt. Jeg har blitt (mer enn før) et sint og irritert menneske. Ikea fikk gjennomgå til de grader i dag, og hu stakkars dama visste ikke hva hun skulle si. Men det hjalp, for i dag ringte det en utrolig hyggelig australier og sa han skulle fikse kjøkken og garderobe på fredag. Jeg ble så glad, at jeg kunne ha gifta meg med han over telefonen. «I`m going to fix everything for you, even if it takes all saturday as well». Tror det er de vakreste ordene jeg noen gang har hørt. Så, det går fremover, men jeg er så utslitt. Jobb hver dag, så opp i huset hele kvelden og natta med en stakkars Adrian på slep. I dag har vi kjørt runder med flyttelass for å spare tid og penger med flyttebyrå, så slik ser kjerra vår ut på E18. Til og med sigøynerne langs veien ler av oss.

20150729_123755

Hvis jeg har kræsjet i dag, så er det fordi jeg ikke har sett høyrespeilet mitt. My bad.

20150729_123747

Jeg har funnet ut at nå er det en dårlig tid å være singel på. Hadde vært utrolig fint å ha en mann jeg kunne ha piska rundt til å gjøre alt det her for meg. As we speak sitter jeg og demonterer spisebordet, og bordplaten veien 100 kg, så det er ikke så enkelt å flytte på alene. Jeg skal også demontere og bære sofaen ned i bilen, så hvorfor jeg er så sær og absolutt skal gjøre alt selv, begynner jeg å lure på nå. Men, det skal gå, det har gått hver gang jeg har flyttet før også, så må bare innse at det blir lite søvn i natt. Flyttebyrået kommer klokken 08:00 i morgen tidlig, og leiligheten er vel ca fire måneder unna å være klar til å flyttes på, så dette blir bra. Har blitt mer brutal med kasting også, så dette flyttelasset blir ikke rare greiene.

I morgen kommer ny sofa og seng fra Ikea (da jeg har fylt opp hele soverommet mitt med skap, så jeg ikke har plass til den senga jeg har nå) og vi skal sove første natten i det nye huset.
I tillegg til alt annet som har gått til helvete med huset, så har også rørene til badet røket, så venter en heftig rørleggerregning i posten. Faen ass. Men, jeg må gjøre alt ordentlig nå, hvis ikke blir det ikke gjort.

Kommer med bildet av nyinnflyttet hus i morgen,

Ha en strålende kveld.

http___signatures.mylivesignature.com_54492_291_E633C3E071AC8DC73876C386324BF46C

1 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: