Hei!

Som dere vet, har den siste halvannen måneden ikke vært så ekstremt ferierealtert. Vasket og tømt i Oslo, revet hele huset her, pusset det opp igjen og flyttet inn. Masse uvented arbeid med både hus og hage, og nå er jeg egentlig drittlei.
Nå når det først er tilnærmet ferdig, får man roen over seg og innser hvor sliten man er. Alle dere som har barn vet jo, like godt om meg, at man kan egentlig ikke være utslitt når man har barn. De krever fortsatt sitt og man må bare stå opp og fortsette jobben sin. De klarer seg jo ikke selv.
Det har gått i ett og jeg har litt dårlig samvittighet for Adrian. Han har ikke hatt èn eneste ferie og det har vært så mye farting hit og dit. Men, sånn er det noen ganger. Han har vært heldig og reist veldig mye i sitt liv, så èn sommer måtte vi ofre. Det har jo vært verdt det, men det enste jeg har lyst til nå, er å reise bort. Jeg vil ha fri og bare ikke tenke på noe. I og med at dette huset gikk laaangt over budsjett, kan vi ikke bare stikke på ferie og bruke mange tusen nå, så det får bare vente. Vi må ta noen måneder med full jobb for å komme ajour med alt igjen. Igjen, enda mer dårlig samvittighet ovenfor Adrian.
Men, denne helgen har jeg jobbfri og i dag har jeg og Adrian ikke hatt en eneste ting på agendaen. Jeg har masse jeg egentlig må gjøre, men det viktigste nå er at Adrian føler han er litt i fokus igjen. Vi har bare tasset rundt i havna, spist is og organisert litt leker. Det er viktig for at meg at han vet at han kommer først, selv om han har vært litt tilsidesatt midt oppi alt sammen nå.

IMG_20150829_162617

Nå er vi hjemme igjen, og vi skal grave i hagen (lage sandkasse som jeg har lovet han) og så håper jeg at jeg kan snike inn litt tid i kveld til å organisere boden. Jeg får litt abstinenser når jeg vet ting må gjøres, men det skal ikke skje for han har lagt seg og føler mamma har hatt full fokus på han en hel dag.

Til uka skal jeg og Adrian hente vår splitter nye bil. Vi har jo en helvetes vei opp til huset vårt, så Qashqaien kommer seg nok ikke opp i vinter. Vi har solgt den og får en helt ny Kia Sportage med firhjulstrekk til uka. Det blir bra. Da er vi sikra å komme oss i hus i vinter også.

Hilsen sliten mamma, men ved godt mot. Til og med slengt på meg fjeset før jeg gikk ut av døren i dag.

eline

Håper dere har en strålende helg.

4 Comments

 1. Stine Lervik

  Jeg er imponert over deg! Alt du har fått til og gjort den siste tiden =) Så koselig med en sånn dag midt oppi alt =)
  Ps: kjempefin farge på håret ditt nå =)

  Ha en fin lørdagskveld

  1. Eline

   Tusen takk <3
   Håret inneholder hundrevis av farger nå, men mitt blonde naturlige blir så fort gult, så nå prøver jeg å få til en liten mellomting :) Så bra du syns det var fint :)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggere liker dette: